Byggskadereglerare/Innetekniker till Gjensidige Försäkring


Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.


Arbetsuppgifter

Gjensidige växer och nu rekryterar vi ytterligare en byggskadereglerare/innetekniker till enheten Byggskador. Som byggskadereglerare/innetekniker kommer du att reglera olika byggnadsskador med tyngdpunkten på brand-, vattenskador – för såväl våra privat- som företagskunder. Enheten består idag av åtta stycken personer och hanterar både små som stora bygg och entreprenadskador. Tjänsten avser en fast anställning.

Som byggskadereglerare arbetar du främst med att ta emot och reglera byggskador via telefon på ett snabbt och effektivt sätt, med kundens upplevelse i fokus. Rollen är varierande och innehåller bland annat byggtekniska bedömningar, administration och mycket kontakter med våra kunder och entreprenörer. Leverantörsutveckling är en viktig del i vår process. Då vi är inne i en utvecklingsprocess med bl a digitala lösningar, kommer du också ha en stor del i att implementera rutiner och processer som gör att regleringen blir effektiv och smidig, för både kund, Gjensidige och våra leverantörer.


Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av byggskadereglering, gärna IFU-utbildning eller motsvarande, och sannolikt har du erfarenhet från byggbranschen som exempelvis byggarbetsledare inom reparationssektorn.

Erfarenhet och kunskap från effektiviseringsprocesser av skaderegleringsverksamhet är en klar merit. Idag jobbar vi i flera skadesystem och i kalkylverktyget Meps 2.0, varför erfarenhet från kalkylgranskning är en extra merit.

Din viktigaste egenskap är förmågan att kommunicera med våra kunder som gör att de upplever en enkel och smidig skadehantering. Vi kallar detta Gjensidige-upplevelsen. För det krävs också att du är lösningsorienterad och inte är rädd att fatta beslut. Du måste vara strukturerad och proaktiv i ditt arbete samt vara van att arbeta och prioritera utifrån uppsatta mål.

Som person ser vi att du är en serviceminded lagspelare som trivs med ett högt tempo och varierande arbete. Du är nyfiken på nya arbetsuppgifter och villig att breddas i din yrkesroll.


Vilka är vi

Du får förmånen att delta i den nya och starka organisationen av Gjensidige Sverige och i den fortsatta uppbyggnaden av Gjensidiges försäkringsportfölj i Sverige. Vi är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. Hos oss kommer du att uppleva en stor frihet under ansvar med korta beslutsvägar som kännetecken.


Frågor angående tjänsten besvaras av Stefan Otterbeck, tel: 0707-72 77 11. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande under hela ansökningstiden.


Sök aktuell tjänst