Mavera söker Försäljningschef


Mavera är ett Insurtech bolag inom medicinsk rådgivning. Våra tjänster hjälper försäkringsbolag, skaderegleringsbolag, juridiska ombud och advokatbyråer att få oberoende försäkringsmedicinsk rådgivning på ett säkert, enkelt och effektivt sätt. Vi hanterar tusentals ärenden per månad genom vårt webbaserade ärendehanteringssystem VERA och vårt nätverk av medicinska rådgivare. Vi är ledande på marknaden inom försäkringsmedicinsk rådgivning i Sverige och expanderar med en ökad närvaro i våra nordiska grannländer.


Arbetsuppgifter

Du leder försäljningsarbetet, utveckling av marknadsstrategi och säljprocesser.

I rollen som försäljningschef arbetar du såväl självständigt som tillsammans med säljorganisation och med stöd av ledningsgrupp, med befintliga och nya kunder.

För att lyckas hos oss ser vi att du är långsiktig, affärsmässig och positiv. Du bör också ha ett genuint intresse för både teknik och människor.

Tjänsten innebär att du kommer att ha löpande kontakt med kunder, värdera, kartlägga och förstå kundens behov av tjänster. Utöver tjänster ur vår befintliga tjänsteplattform säljer vi även lösningsbaserade tjänster, som vi utvecklar tillsammans med våra kunder. I rollen ingår projektledning och utveckling av tjänsteerbjudandet.

Vi har en slimmad säljorganisation som utöver dig själv består av en säljare, en extern konsult samt en marknads- och kommunikationsansvarig.


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsbaserad försäljning av tjänsteplattformar, där du drivit och projektlett lösningsbaserade kundprojekt från första möte till överlämning av färdig tjänst.

­Du har erfarenhet av att arbeta utåtriktat med kundansvar.

Du har en god förmåga att se helheten för kunden, skapa strategier och visioner för att vidareutveckla relationerna med kunderna liksom deras engagemang.

Du är van vid att leda förändrings- och utvecklingsarbete.

­Vi söker dig som har minst några års ledarerfarenhet och har erfarenhet av att leda team.

­Det är meriterande med relevant akademisk examen.

Du är en skicklig kommunikatör och stark både på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.


Personliga egenskaper

Du har ett naturligt sätt att leda och pekar ut riktningen åt andra. Sätter lämpliga normer för beteende och delegerar på ett korrekt och rättvist sätt. Du motiverar andra och ger dem befogenheter. Ger personal råd, stöd och möjligheter till utveckling.

Du är lyhörd och visar intresse och förståelse för andra. Bra på att skapar laganda. Uppmärksammar och belönar andras bidrag. Lyssnar, rådfrågar och kommunicerar proaktivt.

Du stödjer och bryr dig om andra. Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag. Du skapar engagemang och entusiasmerar. Stödjer idéer för egen eller andras sak.

Talar tydligt och flytande. Uttrycker åsikter, information och kärnan i ett argument på ett klart sätt. Håller presentationer och talar offentligt med skicklighet och självförtroende. Ger snabb respons på auditoriets behov och på deras reaktioner och feedback. Utstrålar trovärdighet.

Sätter klart definierade mål. Planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande. Utnyttjar tiden effektivt. Identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter. Övervakar arbete gentemot slutdatum och milstolpar.

Håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender. Identifierar affärsmöjligheter för organisationen. Uppvisar finansiell medvetenhet. Kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.


Sök aktuell tjänst