Försäljningschef Egendom till Länsförsäkringar Mäklarservice i Stockholm


Länsförsäkringar Mäklarservice är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 110-tal engagerade experter inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.


Ditt uppdrag

Vi söker dig som tillsammans med våra medarbetare vill utveckla Sakaffären. Många kunder väljer att låta sig företrädas av en försäkringsförmedlare som rådgivare i försäkringsaffärer och försäkringsförmedlare spelar en viktig roll på den svenska försäkringsmarknaden. Vi fortsätter därför vår strategiska satsning på att skapa marknadens bästa tjänster i syfte att skapa lönsamma affärer för länsförsäkringsgruppen.

Som försäljningschef inom affärsområde Sak är ditt uppdrag att skapa goda relationer till förmedlarna och bidra till lönsam tillväxt i den förmedlade Sakaffären. Målet är att Länsförsäkringar ska vara den bästa partnern för förmedlarna och att fler förmedlare ska vilja göra affärer med oss. Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm. Du ansvarar för egendomsförsäljning Östra och Norra delarna av Sverige. Dina medarbetare är underwriters och arbetar med nyförsäljning samt att förvalta, förädla våra bestånd. Våra underwriters har ett tydligt ansvar att bygga relationer i den förmedlade marknaden.

I uppdraget ingår även ansvar för vår enhet för LOU upphandlingar som i huvudsak har sin utgångspunkt från Malmö men som har ett nationellt ansvar för denna affär. Försäljningsgruppen består totalt av cirka 17 medarbetare fördelade på två orter och därför innebär tjänsten en del resor. Du ingår i Sakledningen och rapporterar till Sakchefen.


Din profil

Du drivs av att göra affärer, älskar försäljning och är bra på att utveckla människor. Du har stark egen drivkraft, är lösningsorienterad och resultatinriktad samt har rätt mental inställning när du går till arbetet.
Förmågan att bygga relationer både internt och externt, arbeta i och leda team samt fatta affärsmässiga beslut är en förutsättning för att nå framgång hos oss. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef för säljorganisationer inom Sakförsäkringsbranschen. Du är en god kommunikatör och van att uttrycka dig väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig

Du kommer till ett bolag med stora ambitioner och medarbetare med högt engagemang. I Sakledningen blir du en nyckelperson. Arbetet är både av strategisk och av operativ karaktär med frågor som du har stor möjlighet att påverka. Ditt engagemang blir avgörande för utvecklingen på en marknad som förändras. I vår ledarprofil eftersträvar vi ”modiga lagledare som älskar affären, visar vägen och inspirerar”.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11. Facklig kontaktperson för Forena är Anna Svedlund, tfn 08- 588 490 33. Vi hanterar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är den 30/9-2019.


Sök aktuell tjänst