Tjänsten är tillsatt

Försäkringsrådgivare Liv -placeringsort Umeå


Skandia är en av världens ledande oberoende leverantörer av kvalitetslösningar för långsiktigt sparande. Vi erbjuder produkter och tjänster som tillgodoser våra kunders behov av spar- och trygghetslösningar i olika skeden av livet.

Skandia finns i ett 20-tal länder på fyra kontinenter. Basen är Europa med huvudmarknaderna Storbritannien och Sverige, men Skandia är också verksamt i Australien och på utvalda tillväxtmarknader i Asien och Latinamerika.

Genom att koncentrera oss på våra kärnområden – fondurval, konceptutveckling samt marknadsstöd och service – kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet, stor valfrihet och prisvärda tjänster.

Skandia är sedan 2006 en del av den internationella koncernen Old Mutual, som erbjuder finansiella tjänster inom sparande och kapitalförvaltning. Old Mutual grundades 1845 och har sitt huvudkontor i London. Koncernen har totalt cirka 47.000 medarbetare.


Arbetsuppgifter

Som rådgivare inom Liv med inrikting på Privat & Företag, arbetar du med att träffa befintliga och nya kunder för att erbjuda Skandias produkter och tjänster. För att lyckas i jobbet måste du stimuleras av att jobba med ett stort inslag av självständighet. Friheten är stor vilket ställer krav på stor egen drivkraft och mycketgod egen struktur. Du ser även fördelar med att vara en del i ett väl fungerande team.

Kunderna finns i huvudsak geografiskt i trakterna kring Umeå och Örnsköldsvik.


Utbildning/bakgrund

Akademisk examen är en merit, dock ej ett krav. Du har IFU-utbildning eller motsvarande. Du har ett antal års erfarenhet från liknande arbete med goda resultat.


Personliga egenskaper

Nedan några egenskaper som är väsentliga att du besitter;
* Stort eget driv
* Stort ansvarstagande
* Förtroendeingivande
* Uthållighet
* Social kompetens
* Seriös framtoning


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070 - 773 17 07.