Tjänsten är tillsatt

Aon Global Risk Consulting söker senior Aktuarie


Aon Global Risk Consulting är ett dotterbolag till den världsomspännande koncernen Aon med huvudkontor i London. Bolaget har 27 medarbetare och vi är experter på förvaltning och utveckling av mindre försäkringsbolag, däribland captives som via outsourcing förlägger sin verksamhet till oss.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du som aktuarie kommer utföra uppdrag för captivebolag och kommer agera ansvarig aktuarie för dessa. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av skadereservsättning, framtagande av bokslutsmaterial samt vara delaktig i utvecklingsarbete för Solvens II.

I rollen kommer du att ha kontakt med både svenska och internationella kunder. Tjänsten innebär även ett omfattande samarbete mellan AGRCs kontor runt omkring i Europa.


Utbildning/bakgrund

Du har examen inom matematisk statistik, civilingenjörsexamen eller motsvarande.

Du är diplomerad aktuarie eller motsvarande sedan tre år. Det är viktigt att du klarar kraven för att bli godkänd som ansvarig aktuarie hos Finansinspektionen.

Du har arbetat som aktuarie i minst sju år och har erfarenhet av skadeförsäkring inom Sak.

Det är meriterande med erfarenhet av reservsättning.

Du lockas av utmaningen att leverera värdefulla råd på kort varsel till högt uppsatta beslutsfattare.

Då du kommer att ha många externa kontakter med både svenska och internationella kunder, är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.


Personliga egenskaper

Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt fackområde.

Du analyserar frågor och bryter ner dem i sina beståndsdelar. Du gör systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information.

Du visar på integritet och självständighet i ditt arbete.

Du talar självsäkert och obehindrat och i lagom takt och nivå. Du har förmågan att fånga andras uppmärksamhet när du talar.

Du skriver obehindrat, tydligt och koncist samt anpassar ditt sätt att skriva till mottagaren.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.