Tjänsten är tillsatt

Chef Mäklardisk Öst/Nord Sak - Länsförsäkringar Mäklarservice


Mäklarservice är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som på uppdrag av länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB förmedlar och förvaltar mäklad liv- och sakförsäkring. Genom Mäklarservice gör Länsförsäkringar en kraftfull satsning på den växande mäklarmarknaden där vi förenklar mäklarnas kontakter med Länsförsäkringar och ökar möjligheterna till en mer utbyggd service. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm med tre regionala mäklardiskar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bolaget har ca 120 medarbetare.


Ditt uppdrag

Länsförsäkringar har ambitionen att växa kraftigt på förmedlarmarknaden och din främsta uppgift kommer att vara att fortsätta Mäklarservice satsning för att öka och utveckla den mäklade sakaffären inom företagsmarknaden.

Du ansvarar för att utveckla långsiktiga relationer på affärsmässiga grunder med försäkringsmäklarna/förmedlarna och du blir en viktig kugge i det fortsatta affärsutvecklingsarbetet.

Du har eget budgetansvar och är ansvarig för mäklardiskens övergripande frågor externt och internt. Till din hjälp har du en gruppchef och ett 20-tal experter inom mäklad sakförsäkring. Du ingår i Mäklarservice Saks ledningsgrupp tillsammans med mäklardiskcheferna för sys och väst. Du rapporterar till Sakchefen och utgår från vårt kontor i Solna.


Affärskompetens

Du är en driven affärsman/affärskvinna som förstår och gillar utmaningen i att arbeta B2B. Du trivs med att leda en säljorganisation och vill bidra till att vi når vår vision om att vara Sveriges bästa mäklarservice. Du har din bakgrund i försäljning och har kunskap om mäklad marknad och dess drivkrafter samt mycket god erfarenhet av sakförsäkring.

Vi ser gärna att du har akademisk examen, är van att hålla presentationer och producera rapporter till ledning och samrådsorgan. Du har tidigare arbetat i ledande befattning.

För att arbeta i Mäklarservice måste du vara mycket resultatinriktad och i kombination med ett gott ledarskap ha förmåga att skapa engagemang och inspirera andra. Du är affärsmässig och har lätt för att samarbeta samt har en positiv syn på förändring.

Vår verksamhet bygger på våra värderingar affärsmässighet, eget ansvar och rätt mental inställning.


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070-773 17 07