Tjänsten är tillsatt

Mäklarkontakt/underwriter Sak till Länsförsäkringar Mäklarservice


Mäklarservice är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som på uppdrag av länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB förmedlar och förvaltar mäklad liv- och sakförsäkring. Genom Mäklarservice gör Länsförsäkringar en kraftfull satsning på den växande mäklarmarknaden där vi förenklar mäklarnas kontakter med Länsförsäkringar och ökar möjligheterna till en mer utbyggd service. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm med tre regionala mäklardiskar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bolaget har ca 120 medarbetare.


Ditt uppdrag som Mäklarkontakt/underwriter

Länsförsäkringar satsar hårt på mäklad marknad och fortsätter att förstärka det lokala konceptet inom mäklad sakaffär. För att ligga i framkant med god relation och bästa service till mäklarna söker vi en Mäklarkontakt/underwriter Sak med placering i Stockholm.

Som Mäklarkontakt/underwriter är du affärsansvarig för mäklarbolag inom ett geografiskt område. Du representerar Länsförsäkringar och ansvarar för att etablera och utveckla en långsiktig relation med försäkringsmäklarna på affärsmässiga grunder med målet att skapa tillväxt med lönsamhet och effektivitet för den mäklade affären.

Du ingår i ett team av medarbetare som är sammansatt för att tillsammans täcka in de kunskaper som behövs inom riskanalys, underwriting och försäljning.

Du säkerställer att försäkringsmäklarna har mycket goda kunskaper om våra produkter och tjänster och utformar servicekoncept, aktiviteter och planerar hanteringen av större offerter och kunder. Arbetet sker i nära samarbete med de lokala länsförsäkringsbolagen.


Din bakgrund och profil

Du är en driven affärsman/affärskvinna som förstår och gillar utmaningen i att arbeta B2B. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Du har goda kunskaper om underwriting inom företagsförsäkring. Det är viktigt att du har en analytisk förmåga och är flexibel, både i tanken och vad gäller arbetsuppgifter. Din sociala kompetens och förmåga till vinnande samarbete måste kombineras med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Då du är Mäklarservice ansikte utåt är det viktigt att du har ett gott affärsmannaskap och en god samarbetsförmåga samt vet vikten av att utveckla och vårda kundrelationer. Kanske arbetar du som underwriter eller har erfarenhet från mäklarmarknaden. Det är meriterande med akademisk examen.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en säljorganisation där du förväntas bidra till att vi når vår vision, att vara Sveriges bästa mäklarservice.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 0704-928998.