Tjänsten är tillsatt

Försäljningschef Företag - LF Stockholm


Länsförsäkringar Stockholm.
Stockholms län är vår marknad och vi har idag cirka 500 000 kunder från Nynäshamn i söder till Norrtälje i norr och Södertälje i väster. Vår lokala begränsning är vår styrka, det gör att vi kan lägga all kraft och energi på att lära känna våra kunders behov i just vårt område.


Vi erbjuder både dig som är privatperson och företagare ett helhetsutbud inom området ekonomisk trygghet, där delarna Betala, Spara, Försäkra och Låna ingår. Ju fler engagemang du har hos oss desto bättre blir ditt pris och din ränta.


Arbetsuppgifter

Som chef för Försäljning Företagskund är du underställd och rapporterar till chefen för affärsområdet. Du kommer att arbeta med det övergripande ansvaret för försäljning och kundservice till allt från små till stora företag samt lantbrukare. Såväl Sak som Liv.

I arbetsuppgifterna ingår också att samordna och utveckla försäljningen via franschisetagare och mäklare, samt att fungera som kravställare gentemot Verksamhetsutveckling Företagskund.

I din ledningsgrupp för Försäljning har du sju direkt underställda chefer. Inom enheten arbetar ungefär 80 personer. Dessutom har bolaget ca 30 personer anställda i olika franschiceföretag.


Utbildning/bakgrund

Vi räknar med att du har en akademiska examen i botten eller motsvarande samt en god erfarenhet och kunskap när det gäller att arbeta med resultatansvar nära säljare och säljchefer på företagsmarknaden.

Vi ser gärna att du har branschspecifik utbildning såsom IFU eller liknande och praktisk erfarenhet från branschen. Vidare värdesätts att du är bekväm med utvecklings- och förändringsarbete och att du är en erfaren förhandlare.


Personliga egenskaper

Du är nyfiken och visionär, möjlighetsorienterad och har förmågan att leda och inspirera andra. Du besitter en analytisk och strategisk förmåga, och med din beslutskraft och ödmjuka pondus ser du till att saker blir genomförda.

Vi ser framför oss en person som är flexibel och anpassningsbar nog för att snabbt kunna reagera på förändringar, och som har förmågan att kombinera hårda nypor med en lyhörd smidighet gentemot såväl kollegor som kunder. Viktigast av allt är att du drivs av en vilja att arbeta tillsammans med och hjälpa andra människor.


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070 - 773 17 07.