Tjänsten är tillsatt

Skadeingenjör till Göteborgs Hamn


Göteborgs Hamn är navet där hav möter land. En strid ström av gods hanteras över våra kajer – här lastas och lossas en fjärdedel av Sveriges import och export. Vi arbetar i en värld av fartyg, bilar och tåg. Som Skandinaviens största hamn är vi en viktig länk i logistikkedjan. Vi samarbetar aktivt med industrin och näringslivet och vår ambition är att vara en av Europas mest effektiva och moderna hamnar. Inom Göteborgs Hamn är goda relationer, vidsynthet och utveckling viktiga honnörsord.


Arbetsuppgifter

Som skadeingenjör hanterar du skador med fokus på besiktning och skadeförebyggande arbete. Du utreder skador från besiktning och rapportering till överenskommelse om eventuell utbetalning, fakturering och förlikning. Du har ett nära samarbete med våra interna avdelningar och externt med våra kunder och leverantörer för att minimera och förebygga Göteborgs Hamns skadekostnader och risker. Du fungerar som en intern rådgivare i frågor avseende risker och skador och ansvarar för att utbildning inom relevanta områden sker. Vidare driver du och/eller deltar i projekt rörande risker inom Göteborgs Hamn. Tjänsten är organiserad inom funktionen Risk Management.


Utbildning/bakgrund

Du är utbildad civilingenjör eller motsvarande, med flera års erfarenhet av arbete med skadebesiktningar och försäkringsfrågor.


Personliga egenskaper

Du är analytisk och strukturerad till din läggning och har en inre drivkraft och ambition. Du är van vid att kommunicera med människor på olika nivåer och är lyhörd och smidig i umgänget med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom hamn och shipping. Erfarenhet från förhandling är en merit då det är ett viktigt och återkommande inslag.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.