Tjänsten är tillsatt

Livaktuarie till SalusAnsvar AB


SalusAnsvar AB är ett företag inom DnB NOR koncernen och har som affärsidé att förstärka organisationers konkurrenskraft, genom att erbjuda försäkrings- och banktjänster som skapar ett mervärde för deras medlemmar. SalusAnsvar har idag drygt 200 anställda.DnB NOR är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge och växer nu på den svenska marknaden. Idag är flera av DnB NORs verksamhetsområden representerade i Sverige; DnB NOR Asset Management (som i Sverige verkar under varumärket Carlson), DnB NOR Bank, DnB NOR Finans, DnB NOR Markets, Vital, Autolease, SalusAnsvar samt fastighetsförmedling via Svensk Fastighetsförmedling. Idag arbetar cirka 650 personer på DnB NOR i Sverige


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett litet team bestående av aktuarier och aktuarieassistenter. I tjänsten ingår att ansvara för SalusAnsvar livbolags reservsättning och myndighetsrapportering, samt medverka i de strategiska besluten för bolaget . Du kommer delta i aktuariella arbetsuppgifter för Salus Ansvar Gruppliv AB, Saco SalusAnsvar inkomstförsäkring, och har också en central roll i koncernens utvecklingsarbete inom välfärdsprodukter. Arbetet sker i en organisation med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter till egna initiativ, vilket också ligger inom förväntningarna för denna tjänst.

DnB Nor/Vitals svenska verksamhet inom spar och pension samt gruppförsäkring skall samordnas med SalusAnsvars. Du kommer aktivt att vara delaktig i den processen.


Utbildning/bakgrund

Du har några års erfarenhet som livaktuarie.

Du har relevant högskoleexamen. Det är meriterande om du har läst aktuarieutbildningen vid Stockholms Universitet.


Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, pedagogisk samt affärsinriktad.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 0704-928998