Tjänsten är tillsatt

Löne/Personaladministratör till Försäkringsbolag

Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Arbetsuppgifter

Moderna Försäkringar söker nu en löne- och personaladministratör. I arbetet ingår administration av löner, reseräkningar och pensioner för bolagets 140 medarbetare. Beräkning av skatt och sociala avgifter, bokföring, kontoavstämningar, statistik etc. ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta med all förekommande personaladministration inom företaget och är delaktig i bolagsintroduktion till nyanställda och i systemansvaret för Agda Lön.

Du kommer att ingå i vår löneadministrativa grupp som ingår i personalavdelningen och rapportera direkt till personalansvarig.

Utbildning och bakgrund

Du har lägst gymnasieekonomutbildning och väl dokumenterad erfarenhet av självständigt arbete med löne och personaladministration. Att du är noggrann, flexibel och har stark egen drivkraft är självklart. Du bör även trivas med ett högt tempo och ha lätt att under vissa perioder arbeta under press. Du bör ha goda kunskaper i Agda Lön.

Vid intresse kontakta Stefan Otterbeck på Qsearch, telefonnummer 0707-72 77 11.