Tjänsten är tillsatt

Rådgivare Sak/Liv


AkademikerRådgivning är en specialistverksamhet som vänder sig till dig som är akademiker. Våra huvudsakliga kompetensområden är långsiktigt sparande och pensionsförsäkringar. Vi erbjuder individuell rådgivning kring dessa områden. Vårt utbud av tjänster, som har enkelhet och trygghet som gemensam nämnare, tar hänsyn till våra kunders skiftande behov under olika skeden i livet.


Vi arbetar på uppdrag av de olika akademikerförbund som valt att ansluta sig till vår verksamhet. Eftersom våra kunder är medlemmar i akademikerförbund har vi en unik kunskap om dessa medlemmars behov och försäkringssituation.


Arbetsuppgifter

Rollen som rådgivare hos Akademikerrådgivning handlar om att bygga upp bolagets verksamhet inom Sak/Liv, med mer viktning mot Sak och mot akuell målgrupp. Med dina gedigna kunskaper skall framgångsrika koncept skapas och målgruppen skall känna ett mervärde med att vända sig till Akademikerrådgivning jämfört med marknaden i övrigt.

För att lyckas måste du gilla att självständigt driva och utveckla.


Utbildning/bakgrund

Du har erfarenhet från branschen och du har IFU diplom i både Sak/Liv försäkring. Första tiden kommer att vara en mix av arbetsuppgifter. Du arbetar idag som mäklare alternativ på försäkringsbolag där du ansvarar för din egen kundrelation och budget.

Akademisk utbildning är en merit, dock ej ett krav.


Personliga egenskaper

Du har god förmåga att skapa relation till kunder. Du relaterar på ett bra sätt till olika sorters kunder och har förmåga att komma väl överens med dem.

Du har en bra kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift.

Du har bra koll på marknaden, har känsla för konkurrenter, dess aktiviteter och trender. Du har känsla för vad som skapar resultat, både i säljvolym men även på sista raden.

Du upprätthåller en hög professionell standard med en hög lägsta nivå.


Ytterligare upplysningar erhålles av Eva Karlsson på Qsearch, tel 0739-696 555.