Tjänsten är tillsatt

Operativ gruppledare personskador


ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.


Arbetsuppgifter

Rollen som gruppledare innebär ett funktionellt ansvar för att sätta upp och implementera rutiner och processer inom personskadeområdet. Du kommer arbeta nära våra skadereglerare i Borås, vilket innebär att bistå och utbilda dem i deras skadereglering. Rollen som operativ gruppledare innebär att du även kommer reglera egna ärenden. Du kommer att arbeta brett med olycksfallsskador samt även personskador på skadeståndsrättslig grund.

Målet är att rollen successivt skall övergå till en roll som gruppledare med fokus på att leda och motivera samt skadestöd inom personskadeområdet. Det är dock av stor vikt att du inledningsvis är beredd på att reglera egna ärenden, både olycksfallskador och enklare personskador.

Tjänsten är placerad i Stockholm.


Utbildning/bakgrund

Det är positivt om du har en medicinsk utbildning, eller motsvarande IFU utbildning.

Du har arbetat som olycksfallsreglerare under minst två år. Utöver det har du under några år arbetat som personskadereglerare.

Du har arbetat som gruppledare eller haft ansvar för processer eller rutiner på en olycksfallsavdelning eller personskadeavdelning.

Då du kommer att agera mentor är pedagogiska färdigheter centralt. Har du arbetat som handledare eller mentor tidigare är det meriterande.

För att lyckas i tjänsten har du i tidigare befattningar uppvisat god attityd, rätt inställning, gott omdöme, ett stort mått av eget driv, initiativrikedom och förmåga att arbeta självständigt.

Då vi är ett litet företag och en utpräglad serviceorganisation är det viktigt att du jobbar på ett prestigelöst sätt och att du har lätt för att samarbeta.


Personliga egenskaper

Du organiserar resurser och planerar aktiviteter, samt sätter upp tidsramar och följer upp planer. Det är att viktigt att kunna prioritera och komma vidare.

Du uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand.

Du har lätt för att skriva klart och koncist, och har förmåga att anpassar språk och stil med hänsyn till läsaren.

Du anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du är orädd, vågar ta beslut och står för dem.

Du arbetar ihärdigt och effektivt även i motgång eller under press. Du har förmågan att förblir lugn och stabil i stressade situationer.

Du motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11.