Tjänsten är tillsatt

Är du en skadereglerare med koll?


Hos oss på Movestic är de anställda den enskilt största tillgången. Vi vill ha drivande och kunniga medarbetare som trivs i vår snabba och förändringsbenägna organisation. Just nu söker vi en skadereglerare till vårt kontor i Norrköping, som kan bidra med både engagemang och utförande. Vi vill vara experten som inspirerar till smarta val, visst vill du följa med på vår resa?


Beskrivning av tjänsten

Du kommer att arbeta med skadereglering av personförsäkringar, mestadels olycksfalls- och sjukförsäkringar men även livförsäkringar och barnförsäkringar.

Arbetet innebär bland annat att ta emot skadeanmälan, bedöma och värdera skadan, betala ut ersättning samt avsluta skadan enligt våra rutiner. Arbetet innebär daglig kontakt med kunder och andra externa intressenter både muntligen och skriftligen. Inget ärende är det andra likt. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Du kommer att arbeta i ljusa och luftiga lokaler mitt i centrala Norrköping där skadereglerings- och riskbedömningsavdelningen med totalt 13 personer sitter.


Utbildning/bakgrund

Du har relevant akademisk examen och du utrycker dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av skadereglering och/eller utbildning inom försäkring är mycket meriterande liksom utredningsarbete


Personliga egenskaper

Du är analytiskt lagd, arbetar noggrant och har förmåga att fatta både snabba och korrekta beslut utifrån försäkringsvillkor och gällande lagstiftning. Samtidigt har du förmågan att se till helheten och både kundens och bolagets bästa.

Du har stort kundfokus och eftersträvar kundtillfredsställelse i allt du gör. Du har god initiativförmåga, arbetar metodiskt och når uppsatta mål. Vi vill att du är utåtriktad, har ett trevligt bemötande och en god samarbetsförmåga. Du visar intresse och förståelse för andra och du är en omtänksam och positiv kollega som uppmärksammar andras bidrag.

Hög arbetskapacitet och prestigelöshet är förutsättningar för att trivas och lyckas hos oss.


Ytterligare upplysningar erhålles av Anna Enggren Johanson på Qsearch, tel 076-119 61 97. MOVESTIC LIV & PENSION startade år 2000 och erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet. Idag är vi ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sitt sparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Vi är övertygade om att professionell rådgivning är nödvändigt för att den enskilda individen ska få ett sparande och ett försäkringsskydd som är anpassat till dennes unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter enbart via registrerade och kvalificerade försäkringsförmedlare.