Tjänsten är tillsatt

Underwriter Property


ACE har nyligen förvärvat Chubb och därmed har vi skapat ett globalt försäkringsbolag som verkar under namnet Chubb. Chubb är världens största börsnoterade försäkringsgivare inom egendoms- och ansvarsförsäkringar, med verksamhet i 54 länder. Vi utmärker oss genom vårt omfattande produkt- och tjänsteutbud, breda distributionskapacitet, goda finansiella styrka, kompetens inom underwriting, överlägsen skaderegleringskompetens samt globala verksamhet. Chubb har kontor i Zürich, New York, London och på andra platser och sysselsätter cirka 30.000 människor över hela världen. I den nordiska organisationen arbetar ca 150 medarbetare.


Arbetsuppgifter

Det här är en spännande möjlighet att vara med på Chubbs utveckling i Norden. Rollen som Underwriter Property är en utmanande tjänst i en internationell miljö där du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

Som Underwriter Property kommer du att ansvara för att stödja och verka enligt Chubbs affärsstrategi. Detta gör du genom att arbeta med riskurval, underwriting och administration. Du hanterar avtalsförnyelser och utvecklar den befintliga affärsportföljen inom Property samt våra sammansatta portföljer. I rollen ingår att aktivt skapa och utveckla nya relationer med mäklare och kunder.

Du kommer att räkna på förnyelse av befintlig affär och delta i att offerera på nya affärer.

I rollen är det viktigt att du arbetar enligt bolagets strategi genom att följa instruktioner och guidelines för underwriting, samt följa etiska riktlinjer och standarder.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med Underwriters och övriga kollegor inom hela organisationen.

Du är placerad på kontoret i Stockholm.


Utbildning/bakgrund

Du har relevant akademisk examen.

Du har några års erfarenhet av arbete med företagsförsäkring med inriktning på egendomsförsäkring.

Du har t.ex. arbetat som Underwriter inom Egendom, Riskingenjör med ett intresse för affärer och kundrelationer alternativt Förmedlare inom Egendom.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har ett affärsintresse och fallenhet för numerisk analys och administration.

Du har i tidigare roller visat på goda resultat, ett starkt sinne för affär, analytisk förmåga samt handlingskraft och initiativförmåga. Du gillar att arbeta operativt och är van vid att ta tag i det som behöver göras.


Personliga egenskaper

Du uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand. Du skriver klart och koncist samt anpassar språk och stil med hänsyn till läsaren.

Du analyserar frågor och bryter ner dem i sina beståndsdelar. Du gör systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information.

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt att samarbeta.

Du är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter.

Vidare arbetar du ihärdigt och effektivt även i motgång eller under press. I motgång eller under press, förblir du lugn och stabil liksom att du behärskar situationen.


Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, tel 076-777 03 65.