Tjänsten är tillsatt

Claims Manager Cargo


Hannover Re är världens fjärde största återförsäkringsbolag med en premievolym på drygt 8 miljarder euro. Bolaget har ca 2000 anställda med kontor i 20 länder världen över. På kontoret i Stockholm arbetar 80 personer som bedriver åtförsäkrings- och direktförsäkringsverksamhet inom såväl sakföräkring som livförsäkring. Direktförsäkringen tecknas av det helägda dotterbolaget Inter Hannover som på Stockholmskontoret innefattar Marin- och Flygföräkring som två viktiga områden och som har under åren blivit ett välkänt försäkringsbolag inom dessa områden


Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett operativt ansvar för Cargo, en enhet placerad inom Marin. Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå i skadereglering, hantering av regresser, skade- och portföljgenomgångar. Du kommer även jobba aktivt med att underhålla och utveckla kontakter med agenter och advokater.


Utbildning/bakgrund

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i botten, helst en juristexamen med inriktning mot sjörätt alt IFU med sjörättsinriktning.

Du har en gedigen erfarenhet från motsvarande arbete. Du kan skadereglering på djupet. Du måste behärska affärsengelska både i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Du är genuint intresserad av ditt sakområde, har god förståelse för de tekniska och yrkesmässig aspekterna och du håller dig kontinuerligt uppdaterad.

Du är observant på mål och kvalitet.

Du är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter.

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och lätt för att samarbeta. Du anpassar dig snabbt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070-773 17 07.