Tjänsten är tillsatt

VD till HSB Försäkring


HSB ProjektPartner söker nu en VD till HSB Försäkring då vår nuvarande kollega inom kort går i pension. Med egna och upphandlade försäkringar arbetar HSB Försäkring för att ta fram de bästa försäkringslösningarna till HSB s medlemmar och de regionala föreningarna. Visionen för bolaget är att vara det självklara valet för HSB s medlemmar och HSB Försäkring ska under de närmaste åren kraftigt öka sina marknadsandelar.


Arbetsuppgifter

VD n för HSB Försäkring tillhör HSB ProjektPartners ledningsgrupp och är föredragande för försäkringsbolagets styrelse. Du kommer att ha många olika affärsrelationer via direkt kontakt med HSB s medlemmar och föreningar samt olika aktörer inom försäkringsbranschen. Inget personalansvar föreligger i tjänsten men du har ett visst arbetsledande ansvar.


Utbildning/bakgrund

Du har en djup kompetens inom företagsförsäkring och har arbetat med detta i minst fem år. IFU diplom eller motsvarande är meriterande. Det finns ett dokumenterat bra försäljningsresultat från dina tidigare arbetsgivare och du har ett upparbetat kontaktnät inom försäkringsmarknaden.


Personliga egenskaper

Du bör vara en affärsman/kvinna som gillar att bygga verksamhet, är en van föredragshållare och är bra på att se affärsmöjligheter. Att flytta fram positionerna och vara innovativ är något som du drivs utav. Vi tror att du är en ödmjuk person som är van att bygga affärsrelationer och att du kan konsten att bemöta människor.


Ytterligare upplysningar erhålles av Eva Karlsson på Qsearch, tel 0739-696 555.