Tjänsten är tillsatt

Danske Finans söker Säljare och Produktspecialist


Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering inom Danske Bank. Försäljningen sker såväl via bankens företags- och privatkontor som via säljfinansiering för återförsäljare av olika former av utrustning. Affärsvolymen är på cirka 15 miljarder och vi är drygt 40 medarbetare.

Vi tar nu nästa steg för att förverkliga våra ambitiösa tillväxtmål och ökar vår närvaro i området Linköping, Jönköping, Norrköping samt Växjö/Kalmar. Vi söker därför en säljare och produktspecialist till att jobba med våra bankkontor och kunder i området.

Är du en driven och passionerad säljare med erfarenhet från finansbranschen? Då kanske du är vår nya säljare!


Arbetsuppgifter

Du driver, kompletterar och stödjer kontorens kundansvariga i försäljningen av våra produkter. Målet är att tillsammans med kontoren öka lönsamheten på bankens befintliga kunder genom meraffärer samt att identifiera och bearbeta nya kunder där finansbolagsprodukterna spelar en viktig roll.

Målet är en ökning i kontorens finansieringsvolym på mer än 10 % årligen. Du driver en ökad proaktivitet från Danske Finans sida samt stödjer och följer upp säljinsatsen på respektive kontor. För att lyckas med att uppfylla verksamhetsmålen är en viktig uppgift att utbilda och hålla medarbetarna på kontoren uppdaterade på finansbolagstjänsterna liksom på nyheter och förändringar inom produktområdet.

Du får en unik möjlighet att vara med och driva utvecklingen i ett av Danske Banks kärnområden och att vara drivande i att skapa en kraftig tillväxt inom ditt specifika ansvarsområde. Våra tillväxtambitioner för Danske Finans är en direkt förlängning av de högt ställda mål vi har för hela den svenska verksamheten i Danske Bank.

Du är baserad i Linköping och Jönköping, men arbetet innebär en stor mängd resor i regionen.


Utbildning/bakgrund

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur.

Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken.

Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

För att trivas i den här rollen tror vi att du har en passion för försäljning, är resultatorienterad och målfokuserad samt har en stor egen drivkraft. Du har genomslagskraft och en god förmåga att skapa och vårda långsiktiga relationer.

Du är affärsmässigt duktig, förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom fackområdet.

Det är meriterande med en relevant akademisk examen.

Du är kommunikativ och uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand. Du har ett stort engagemang som motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen.

Det är en fördel om du har arbetat i bankbranschen och har en lokal förankring i något/några av de geografiska områdena för tjänsten.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.