Tjänsten är tillsatt

Skadeassistent till Inter Hannover


Hannover Re är världens fjärde största återförsäkringsbolag med en premievolym på drygt 8 miljarder euro. Bolaget har ca 2000 anställda med kontor i 20 länder världen över. På kontoret i Stockholm arbetar 80 personer som bedriver åtförsäkrings- och direktförsäkringsverksamhet inom såväl sakföräkring som livförsäkring. Direktförsäkringen tecknas av det helägda dotterbolaget Inter Hannover som på Stockholmskontoret innefattar Marin- och Flygföräkring som två viktiga områden och som har under åren blivit ett välkänt försäkringsbolag inom dessa områden.


Arbetsuppgifter

Tjänsten som Skadeassistent är placerad inom avdelning Marin. Avdelningen har i dagsläget 10 anställda fördelade mellan Cargo, Hull, Politisk Risk och Skador.

Du kommer att ansvara för skadehantering och administration av företrädesvis Hull skador men även Cargo och Politiska risker. Tjänsten innebär skaderegistrering, skadeadministration samt hantering av utbetalningar. Du kommer ha löpande kontakter med våra affärspartner som finns på såväl den inhemska- som på den internationella försäkringsmarknaden.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat.


Utbildning/bakgrund

Du har gedigna kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du har arbetat på en skadeavdelning inom sakförsäkring i några år och det är meriterande med erfarenhet från en marinavdelning.


Personliga egenskaper

Du är detaljmedveten, strukturerad, metodisk, organiserad och systematisk.

Samtidigt måste du ha förmågan att hålla tempo då tjänsten innebär ett konstant flöde av skadeärenden.

Du är samarbetsorienterad, smidig och diplomatisk.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck, 0707-72 77 11