Tjänsten är tillsatt

Inter Hannover söker Accountant till flygavdelningen


Hannover Re är världens fjärde största återförsäkringsbolag med en premievolym på drygt 8 miljarder euro. Bolaget har ca 2000 anställda med kontor i 20 länder världen över. På kontoret i Stockholm arbetar 80 personer som bedriver åtförsäkrings- och direktförsäkringsverksamhet inom såväl sakföräkring som livförsäkring. Direktförsäkringen tecknas av det helägda dotterbolaget Inter Hannover som på Stockholmskontoret innefattar Marin- och Flygföräkring som två viktiga områden och som har under åren blivit ett välkänt försäkringsbolag inom dessa områden


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak bokning av premie-och skadeunderlag efter avstämning mot kontraktsvillkor, in- och utbetalningar samt kravhantering. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där löpande kontakter med utländska försäkringsbolag och mäklare ingår i det dagliga arbetet.

Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast. Arbetstid 75%


Utbildning/bakgrund

Goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

Inter Hannover arbetar i stordator- och Windows XP miljö och förutsätter att du har vana vid att arbeta med Word och Excel. Du ska även ha en 3-årig gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning.


Personliga egenskaper

Du arbetar självständigt med stort eget ansvar och ingår i en teamorganisation där din initiativförmåga och drivkraft värderas högt.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på tel 0707-72 77 11