Tjänsten är tillsatt

Redovisningsansvarig till FörsäkringsbolagModerna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Moderna Försäkringar söker söker nu en redovisningsansvarig som har gedigen erfarenhet från sakförsäkringsredovisning och som har arbetat självständigt med bokslut under ett par år.

Utbildning och bakgrund

Du är civilekonom med inriktning mot redovisning och har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och således duktig på att organisera och planera ditt arbete, fastställa tidsramar och följa upp planer. Du ser till kvalitet och produktivitet upprätthålls. Du är duktig på analys och gör systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information.

Du har ett genuint intresse för ditt arbete och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt fackområde.

Som person är du lyhörd och smidig i umgänget med andra och anpassar dig lätt till nya och förändrade krav. Du har lätt att ifrågasätta och att hitta nya angreppssätt.

Du är optimistisk, positiv och visar entusiasm och arbetar hårt för att nå uppsatta mål.

Vid intresse för denna tjänst kontakta Stefan Otterbeck, Qsearch på tel: 0707-72 77 11.