Tjänsten är tillsatt

Senior underwriter Ansvar


Gjensidige Sverige ingår i nordens 4: e största sakförsäkringskoncern, Gjensidige Forsikring. Gjensidige bedriver, förutom i Sverige, verksamhet i Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. Försäkringsverksamheten, som har funnits sedan början av 1800-talet i Norge, har sitt huvudkontor strax utanför Oslo.

Med en samlad erfarenhet från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder Gjensidige i Sverige traditionella försäkringar till privatpersoner och företag. Tack vare en effektiv organisation med låga omkostnader erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på produkternas kvalitet.

Gjensidiges ambition är att växa sig starka på den svenska marknaden genom att långsiktigt verka för att kunderna erbjuds bra produkter, bra service till ett bra pris. Avsikten är också att vi i Sverige skall fungera som ett litet och personligt bolag men med det stora bolagets kapital och resurser i ryggen. Vår tro är att detta skall borga för nöjda och trygga kunder.


Arbetsuppgifter

Tyngdpunkten i befattningen ligger på allmänt ansvar och produktansvar, tjänsten inbegriper dock hela spannet inom ansvar.


Utbildning/bakgrund

Du har en juridiskt akademisk plattform.

Du har en gedigen erfarenhet av försäkringsbranschen och har arbetat som Senior underwriter Ansvar under ett flertal år med en bred portfölj.

Du har ett positivt laddat varumärke och ett brett nätverk i branschen.


Personliga egenskaper

Du är handlingskraftig, beslutför, självdriven och självständig. Du kan skapa din egen bas och sedan gå i mål självmant.

Du har en gedigen kunskap i ansvarsunderwriting. Förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete och håller dig uppdaterad kring nyheter.

Du är en kreativ person med sunt förnuft.

Du behöver vara flexibel, samarbetsvillig och ha en personlig mognad. Du anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Du är en affärsman, en vinnarskalle som är mån om att ta in affär. En person som är beredd att ta i lite extra för att vinna affären. För att lyckas i tjänsten är du en person som förstår och tillämpar affärsmässiga principer

Du drivs av att vara specialist och vill arbeta i just den här rollen.


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson, tel 070-773 17 07 eller Stefan Otterbeck, tel 0707-72 77 11.