Tjänsten är tillsatt

Coach - motorskador


Gjensidige Sverige ingår i nordens 4: e största sakförsäkringskoncern, Gjensidige Forsikring. Gjensidige bedriver, förutom i Sverige, verksamhet i Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. Försäkringsverksamheten, som har funnits sedan början av 1800-talet i Norge, har sitt huvudkontor strax utanför Oslo.

Med en samlad erfarenhet från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder Gjensidige i Sverige traditionella försäkringar till privatpersoner och företag. Tack vare en effektiv organisation med låga omkostnader erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på produkternas kvalitet.

Gjensidiges ambition är att växa sig starka på den svenska marknaden genom att långsiktigt verka för att kunderna erbjuds bra produkter, bra service till ett bra pris. Avsikten är också att vi i Sverige skall fungera som ett litet och personligt bolag men med det stora bolagets kapital och resurser i ryggen. Vår tro är att detta skall borga för nöjda och trygga kunder.


Arbetsuppgifter

Gjensidige befinner oss i ett expansivt skede, bygger organisation och processer vartefter affären växer. Ditt ansvar blir att driva och utveckla en effektiv motorskadereglering inom affärsområdet privat.

En viktig del av arbetet är att skapa nya rutiner och processer som gör skaderegleringen enklare för både kunder och medarbetare. I personalansvaret för våra motorskadereglerare ingår kontinuerligt uppföljningsarbete i form av t ex OFR och CFR tillsammans med personalsamtal. Utöver det har du ansvaret för utvecklingen utlandsskaderegleringen samt av hela skadeavdelningen. Du rapporterar till skadechefen på privat.


Utbildning/bakgrund

Du har arbetat ett flertal år som ledare inom skadereglering och har relevant utbildning. Utöver det har du erfarenhet av moderna uppföljningsprocesser och har arbetat med CFR och OFR. En gedigen motorskadebakgrund är nödvändig. Har du dessutom arbetat med utlandsskadereglering är det meriterande.


Personliga egenskaper

Du är en dokumenterat god ledare som kan se saker i ett helhetsperspektiv. Utmaningar och krävande arbetsuppgifter ser du som en naturlig del av din arbetsdag.

Givetvis är du resultatorienterad och är van att arbeta och prioritera utifrån uppsatta mål. Du ska kunna kommunicera enkelt och tydligt såväl i språk som i skrift. Du tycker det är roligt att arbeta och är engagerad, drivande samt ansvarstagande.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.