Tjänsten är tillsatt

IT Utvecklare till Anticimex Försäkringar


Anticimex Försäkringar ingår i Anticimex koncernen som består av Sverige, Norden, Europa, USA, Singapore och Australien/Nya Zealand. Försäkringsbolaget har idag verksamhet i norden, Europa och Australien och arbetar kontinuerligt för att erbjuda försäkringslösningar till samtliga kunder inom koncernen. Anticimex koncern grundades 1934 av tre familjer och har ca 4 000 anställda som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Vi omsätter ca 3,3 miljarder kronor och finns i 17 länder. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion.


Jobbar du med systemutveckling och vill vara med och bygga upp en ny IT verksamhet?

Har du en bred erfarenhet av både applikations- och databas- och data warehouse utveckling? Vill du arbeta i en bransch med komplexa IT lösningar och samtidigt vara med och påverka bolagets IT lösningar? Vill du ha stora möjligheter till personlig utveckling inom både IT- och verksamhetsområden?


Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är placerad i IT-organisationen som idag består av sju medarbetare. Rollen som utvecklare innebär stora möjligheter till medbestämmande och möjlighet att utforma bolagets val av lösningar, verktyg och processer inom IT. Du kommer att vara delaktig i det strategiska arbetet med bolagets IT plattform, arbeta med design, systemutveckling, test och säkerställande av drift. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen från utformning av krav med beställaren, framtagande av design, utveckling, till testning och produktionssättning.

I rollen har du ett stort intresse och förståelse för verksamheten, tekniken och förmåga att hitta långsiktiga effektiva lösningar, från både ett verksamhetsmässigt och tekniskt perspektiv. Som utvecklare hos oss arbetar du som en del av verksamheten som fokuserar på förändring. Gruppen ansvarar bland annat för bolagets IT-projektportfölj, IT governance och IT-outsourcing, bolagets lösning för myndighetrapportering och Business Intelligence. Du arbetar både med egenutvecklade system samt externa system.

IT-avdelningen arbetar i nuläget med Microsoft utvecklingsplattform såsom .NET, C#, SQL Server, TFS, SSIS med flera, för lösningar avseende finansiell rapportering, skadehantering, Business Intelligence och olika integrationslösningar.

Tjänsten är placerad på Anticimex moderna huvudkontor i Liljeholmen, som har blivit nominerade till tävlingen ”Sveriges Snyggaste Kontor 2017”.


Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som känner dig redo att ta klivet in i en ny miljö med utmaningar och stort ansvar. Du har arbetat med systemutveckling under några år och brinner för såväl problemlösning som ordning och reda. Meriterande är erfarenhet av arbete med TFS för automatisering av byggen och release/deploy, data warehousing samt SSRS.

Du arbetar gärna med agila metoder och har mycket erfarenhet och idéer kring hur man arbetar effektivt med systemutveckling. Meriterande är om du har arbetat inom bank/försäkring och har kunskap eller kännedom av regelverk såsom Solvens II. Vi förutsätter att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, lisa.robberts@qsearch.se alt tel 076-7770365. Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan!