Tjänsten är tillsatt

Anticimex Sverige söker Gruppchef för Systemförvaltning


Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 4 000 anställda i 17 länder, hade vi under 2015 en sammanlagd omsättning på ca 3,9 miljarder kronor.


Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta med ett av Sveriges ledande varumärken, duktiga medarbetare och spännande utveckling? Vi letar efter en positiv, driftig och engagerad Gruppchef till vår Systemförvaltning. På Anticimex jobbar vi hela tiden mot nya mål som kan leda oss och våra kunder mot framgång!

Anticimex erbjuder en gruppchefstjänst i ett växande företag där fokus ligger på att skapa struktur och relationer inom vår Systemförvaltning där stora delar av utvecklingen är outsourcad. En viktig uppgift blir att tillsammans med gruppen skapa en effektiv beställarorganisation gällande Anticimex affär och tjänsteutveckling. Du ansvarar för ett antal leverantörer och partners där operativt och strategiskt ansvar med avtalsförhandlingar, uppföljning och eskalationer ingår. Som ledare kommer du jobba med och coacha fram specialister inom olika systemområden. Fokus kommer att ligga på att implementera och upprätthålla effektiva IT-processer inom utveckling, förvaltning och felhantering.

Tjänsten rapporterar till avdelningschefen för IT. Du är placerad på vårt fina huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm – kika gärna in: https://goo.gl/maps/pJthghPdgMm

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Personal- och budgetansvar
• Leda och fördela arbete i gruppen samt tillse att rätt kompetens finns i gruppen
• Skapa och förvalta viktiga relationer till partners och leverantörer
• Skapa transparens och kvalité i förvaltning, utveckling och releaser
• Delta som lösningsansvarig i förvaltningen för sälj och marknad


Vem är du?

- Det är meriterande om du har universitets- eller högskolepoäng samt har jobbat i en verksamhetsstyrd IT-organisation

- Du har några års erfarenhet från ledarskap, gärna inom teknisk verksamhet

- Du har erfarenhet från leverantörs- och avtalsansvar

- Du ser till helheten och har förmåga att driva och leda förändring

- Som ledare är du en stark värderingsbärare som med ödmjukhet, nyfikenhet och tydlighet, skapar förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa sina mål

- Du är resultatorienterad och handlingskraftig samt bygger välfungerande team

- Du är en skicklig relationsbyggare på alla nivåer med kommunikationsförmåga


Vad kan vi erbjuda dig?

Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Inom Anticimex arbetar vi med mångfald - och jämställdhetsfrågor för vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet, samt leder till ett bättre resultat. Vårt arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där olika erfarenheter och bakgrund tas tillvara. Vidare så erbjuder vi friskvårdsbidrag och även ett förmånspaket från Benify.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, lisa.robberts@qsearch.se alt tel 076-7770365. Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan!