Tjänsten är tillsatt

Property Underwriter med teknisk inriktning


Gjensidige Sverige ingår i nordens 4: e största sakförsäkringskoncern, Gjensidige Forsikring. Gjensidige bedriver, förutom i Sverige, verksamhet i Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. Försäkringsverksamheten, som har funnits sedan början av 1800-talet i Norge, har sitt huvudkontor strax utanför Oslo.

Med en samlad erfarenhet från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder Gjensidige i Sverige traditionella försäkringar till privatpersoner och företag. Tack vare en effektiv organisation med låga omkostnader erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på produkternas kvalitet.

Gjensidiges ambition är att växa sig starka på den svenska marknaden genom att långsiktigt verka för att kunderna erbjuds bra produkter, bra service till ett bra pris. Avsikten är också att vi i Sverige skall fungera som ett litet och personligt bolag men med det stora bolagets kapital och resurser i ryggen. Vår tro är att detta skall borga för nöjda och trygga kunder.


Arbetsuppgifter

I rollen som Property Underwriter ligger tyngdpunkten på Bygg och Energi. Du har även djupa kunskaper inom Maskin där rollen blir mer av ett bollplank till övriga Property Underwriters.

Arbetet kommer successivt att utvecklas mer åt ett nordiskt perspektiv. Exempelvis vad gäller produkt- och villkorsutveckling.


Utbildning/bakgrund

Du har en akademisk examen med teknisk inriktning.

Du har en gedigen erfarenhet av motsvarande arbete med teknisk inriktning. Du kommer lämpligtvis från försäkringsbolag eller försäkringsmäklarebolag.

Du har ett positivt laddat varumärke och ha ett brett nätverk i branschen.


Personliga egenskaper

Du är handlingskraftig, beslutför, självdriven och självständig. Du kan skapa din egen bas och sedan gå i mål självmant.

Du har en gedigen kunskap inom området. Förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete och håller dig uppdaterad kring nyheter.

Du är en kreativ person med sunt förnuft.

Du behöver vara flexibel, samarbetsvillig och ha en personlig mognad. Du anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.
Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070-773 17 07.