Tjänsten är tillsatt

Junior Akturie


Cardif Nordic är moder- och administrationsbolag till de svenska försäkringsbolagen Cardif Försäkring AB och Cardif Livförsäkring AB (Cardif). Cardif Nordic utgör en del av försäkringsverksamheten inom Franska BNP Paribas, en av Europas största banker.

Cardif erbjuder försäkringar till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland via samarbetspartners såsom banker, finansbolag och försäkringsbolag.

Cardif Nordic är sedan 1998 verksamt på den skandinaviska marknaden och anpassar alla försäkringslösningar efter företagets samarbetspartners behov.

Cardif erbjuder ett brett utbud av produkter. Företaget är specialiserat på låneskydd och erbjuder även andra personförsäkringar.

Koncernen omsättning är cirka 18 miljarder Euro.


Arbetsuppgifter

I rollen som junior aktuarie ingår arbetsuppgifter såsom prissättning, analys av risker och test av produkters lönsamhet ställt mot olika parametrar. I rollen ingår även produkt och marknadsutveckling, beräkning av reserver inom non-life.


Utbildning/bakgrund

Du har akademisk utbildning i matematik och matematisk statistik. Du har arbetat i minst ett år i rubricerad roll på något försäkringsbolag. Du har goda kunskaper i Excel och förståelse för Acess eller motsvarande databaser.


Personliga egenskaper

Vad gäller dina personliga egenskaper är du;

*kreativ
*projektledande
*serviceminded
*analytisk
*självständig


Ytterligare upplysningar erhålles av Margaretha Backemar på Qsearch, tel 070-328 88 91.