Tjänsten är tillsatt

Toyota söker Regionchef Försäkring


Toyota grundades 1937 och är idag ett av världens största bolag med en tillverkning av ca 10 miljoner bilar per år. Toyota etablerades 1964 i Sverige och bilarna säljs idag via 40 återförsäljare och knappt 90 försäljningsställen.

Försäkringsverksamheten sköts via Toyota Financial Services (Toyota FS) som startades år 2000 och vilket idag är en filial till det tyska bolaget Toyota Kreditbank GmbH.

Toyota som bolag har ett starkt fokus att tillverka trygga, säkra och miljövänliga bilar – ett motto som genomsyrar hela bolaget och alla anställda.


Arbetsuppgifter

Som Regionchef har du ansvar för återförsäljare med fokus på märkesförsäkringar. Du driver försäljningsarbete och utbildar och stödjer återförsäljare i regionen.

Du arbetar tillsammans med den försäkringsansvariga på Toyota i Sverige med att just driva, förvalta och utveckla försäkringsaffären.

Du har ansvar för både den interna och externa försäkringsutbildningen av säljare och övrig personal hos återförsäljarna kring Toyotas försäkringar.

Du deltar i återförsäljarkonferenser, är delaktig vid produktlanseringar och andra event.

I rollen ingår det även att analysera och bevaka marknaden och genom detta arbete utveckla Toyota och Lexus försäkringsaffär i Sverige.

Din utgångspunkt kommer vara i Toyota och Lexus nyrenoverade lokaler i Rissne men du kommer ha hela Sverige som arbetsfält.


Utbildning/bakgrund

Vi ser gärna att du har akademisk examen, men det är inget krav. Du kan även genom erfarenhet och kompletterade utbildning skaffat dig relevanta kunskaper.

Du har erfarenhet av arbete med motorförsäkring, antingen från försäkringsverksamhet eller från till exempel fordonsbranschen. Det viktiga är att du har goda kunskaper om motorförsäkring.

Du är en van användare av Microsoft Office-paketet


Personliga egenskaper

Du är en självgående, lojal och handlingsinriktad person som arbetar bra med andra människor.

Vidare har du lätt för att förstå och tillämpa affärsmässiga principer. Du gillar att skapa och underhålla relationer och du förstår värdet av nöjda kunder.

Har du dessutom ett intresse för bilar och motorförsäkringar har vi en perfekt matchning!


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, email: lisa.robberts@qsearch.se alt. tel 076-777 03 65.