Tjänsten är tillsatt

IT Utvecklare till Anticimex Försäkringar


Anticimex Försäkringar ingår i Anticimex koncernen som består av Sverige, Norden, Europa, USA, Singapore och Australien/Nya Zealand. Försäkringsbolaget har idag verksamhet i norden och övriga Europa och arbetar kontinuerligt för att erbjuda försäkringslösningar till samtliga kunder inom koncernen. Anticimex koncern grundades 1934 av tre familjer och har ca 5 600 (varav 1 400 i Sverige) anställda som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Vi omsätter ca 5,4 miljarder kronor och finns i 17 länder. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion.


Anticimex försäkring tar nu stora steg för att positionera sig långt fram inom teknik inom finansbranschen och står nu i startgroparna för att genomföra en nyligen framtagen molnstrategi samt flera andra spännande projekt. Vill du vara en del av den resan?


Beskrivning av tjänsten

Rollen som IT-utvecklare innebär stora möjligheter att påverka och utforma bolagets val av lösningar, verktyg och processer inom IT och du har stora möjligheter att vara delaktig i det strategiska arbetet med bolagets IT-plattform och tjänster. I rollen arbetar du med design, systemutveckling, test och säkerställande av drift.

Du är delaktig i, och har stor möjlighet att påverka hela utvecklingsprocessen från utformning av krav med beställaren, framtagande av design, utveckling, till testning och produktionssättning. Tjänsten innebär att vara en del av verksamheten som fokuserar dels på förändring och utveckling och dels på förvaltning av egna system. Du arbetar nära verksamheten.

Tjänsten är placerad i IT-organisationen som idag består av nio medarbetare samt konsulter. Utvecklingsteamet ansvarar bland annat för en klientapplikation för skadehantering, en webapplikation för beställning av försäkring och besiktning, Power-BI, system för myndighetsrapportering och utveckling av framtida system.

IT-avdelningen arbetar med Microsoft utvecklingsplattform såsom .NET, C#, SQL Server, TFS, SSIS, SSRS med flera. Framöver kommer kunskaper inom .Net core, microservices, azure och javascript vara en del av vår vardag.

Tjänsten är placerad på Anticimex moderna huvudkontor i Liljeholmen, som har blivit nominerade till tävlingen ”Sveriges Snyggaste Kontor 2017”.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för tekniken och förmåga att hitta långsiktiga effektiva lösningar, både från ett verksamhetsmässigt och tekniskt perspektiv där man balanserar innovation och kreativitet med kvalité.

Vi ser gärna att du är relativt självgående och kan ta egna initiativ inom mindre utvecklingsaktiviteter. Du har erfarenhet av systemutveckling både inom backend och frontend i Microsoft .NET, C#, SQL Server och TFS.

Det är meriterande med kunskap i React eller annat JS-framework, microsevices och .NET Core, men det är inte ett krav.

Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, lisa.robberts@qsearch.se alt tel. 076-777 03 65. Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan!