Tjänsten är tillsatt

Progressutvecklare till Svedea


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring!

Svedea är ett specialistbolag inom försäkring. Vi erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.


Din huvuduppgift blir systemutveckling relaterat till vårt försäkringssystem Winsure, utvecklat i Progress OpenEdge.


Det här förväntar vi oss av dig

Du har erfarenhet av programmering i Progress OpenEdge och kunskap i SQL eller annan sequel databas. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom data- systemvetenskap, men det är inget krav.

Som person gillar du utmaningar, triggas av problemlösning och har ett naturligt driv att söka kunskap och lära nytt. Du är strukturerad och noggrann och håller hög kvalitet i det du levererar. Eftersom Svedea är ett snabbt växande bolag där både arbetstempo och förändringstakt är hög är det viktigt att du är flexibel och ser möjligheter även då förutsättningarna ändras.

Försäkringssystemet är hjärtat i Svedea och det är därför viktigt att du har förståelse och intresse för den verksamhet som systemet ska stötta.

Som systemutvecklare blir du en viktig kugge i teamet som utvecklar och förvaltar vår systemplattform. Rollen är bred och innebär såväl deltagande i utvecklingsprojekt som daglig förvaltning. Du kommer att få möjlighet att vara med i alla delar av utvecklingsarbetet, från kravarbete och utveckling till drift/förvaltning.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga utvecklare, men kommer också att samverka med användare och kravställare från verksamheten.


Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar på en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi har nyligen flyttat till toppmoderna lokaler högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus – bara terrassen är en anledning att komma till Svedea. Som utvecklare är du en del av Svedeas IT-avdelning med 13 medarbetare. Totalt är vi ca 120 medarbetare, huvudkontoret finns i Stockholm, filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re. Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts snarast.


Har du frågor kring tjänsten kontakta Lisa Robberts på Qsearch, lisa.robberts@qsearch.se eller 076-7770365.