Tjänsten är tillsatt

Systemutvecklare, Back-End eller Fullstack


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring! Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Den digitala affären är vårt viktigaste utvecklingsområde och våra digitala ansträngningar har ett brett perspektiv och omfattar alla delar av kundresan. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.


Bli en viktig del i vår utveckling

Vill du vara med och förändra försäkringsbranschen. Svedea växer så det knakar och söker nu en driven backend- eller fullstack-utvecklare till vårt webbutvecklingsteam. Vi söker dig som drivs av att bygga eleganta lösningar med kundupplevelsen i fokus. Under kommande år satsar vi på att ta stora kliv inom det digitala området. Du kommer båda ansvara för att förvalta och förädla befintliga system och utveckla nya lösningar.

Du kommer ingå i kommunikationsavdelningen som består av 12 medarbetare. Rollen är placerad i webbteamet om tre personer och du rapporterar till Digital Manager. De tekniker som idag används är C# .NET i VS2017, MS SQL med Umbraco som CMS. Som stöd används verktyg som TFS och TeamCity med continous integration som arbetssätt.

I tjänsten kommer du att arbeta tätt ihop med övriga utvecklare samt andra på kommunikationsavdelningen, som content manager, originalare, copywriters och lead designer. Du arbetar nära verksamheten och har i rollen ett stort mandat att kunna påverka och komma med idéer. Du tar egna initiativ och ser vilka behov som finns och agerar självgående.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning alternativt flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har kunskap i programmering av .Net, .React.js, C# och Visual Studio samt MS SQL. Du har flera års erfarenhet av utveckling i grupp. Har du även erfarenhet av Umbraco, CI, Selenium, TFS, TeamCity eller liknande plattformar, ser vi det som ett plus.

Vi gillar att du:
• är intresserad av att lära dig nytt och utveckla dig och dina teammedlemmar
• brinner för webbutveckling och vill arbeta i alla faser, från UX till server
• har ett kundfokus och helhetsperspektiv
• är kvalitetsmedveten i ditt arbete samt håller ordning och reda
• gillar att lösa problem
• är självgående men fungerar bra i team


Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar på en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi har nyligen flyttat till toppmoderna lokaler högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus – bara terrassen är en anledning att komma till Svedea. Totalt är vi ca 120 medarbetare, huvudkontoret finns i Stockholm, filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re. Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts snarast.


Mer information om tjänsten får du av Lisa Robberts på Qsearch, 076-777 03 65 alt. lisa.robberts@qsearch.se