Tjänsten är tillsatt

Säljande Underwriter


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring.
Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Sedan 2011 erbjuder vi försäkringar för fler än 200 000 privatpersoner men också för ett stort antal företag. Inom företagsförsäkring inriktar vi oss på mindre företag och säljer både direkt, via försäkringsförmedlare och i form av gruppavtal i partnerskap med förmedlare, organisationer, kedjor och andra företagsgrupperingar. Till vår avdelning för enskild risk via förmedlare, söker vi nu en driven underwriter.


Säljande underwriter

Som säljande underwriter på vår företagsavdelning jobbar du brett och arbetar med allt ifrån riskbedömning till att utveckla partnerrelationer. Fokus ligger dock på nyförsäljning till enskilda företag via försäkringsförmedlare. Du har regelbundna kontakter med våra partners runt om i landet och hanterar alla delar av säljarbetet, på plats på vårt kontor och genom fysiska besök. Räkna med ett antal resdagar varje månad. I rollen som säljande underwriter har du ansvar för att uppnå en viss premievolym med bra skaderesultat och arbetar delvis självständigt men också i team med stöd från Business Support.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som är i början av din karriär och som drivs av att uppnå resultat och högt ställda mål. Vi värdesätter att du är en förtroendeskapande entreprenör som är van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person är du strukturerad, ordningsam och effektiv, har hög servicekänsla, gillar att skapa kontakter och samarbeta med andra människor. Du gillar ett högt tempo!

Vi gillar att du:

• Har 2–5 års erfarenhet av företagsförsäkringar
• Har erfarenhet av försäljning mot förmedlarmarknaden
• Är bra på att kommunicera båda i tal och skrift
• Är tydlig och förtroendeingivande
• Förstår värdet av en hög servicenivå
• Är bekväm med att resa för att nå ditt nätverk


Det här kan du förvänta dig av oss

Svedea är ett företag som inte liknar något annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är 125 medarbetare som drivs av visionen att förändra vår bransch och att få möjlighet att göra skillnad. Vårt huvudkontor finns på Kungsholmen i Stockholm med filialkontor i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Tjänsten är en heltidstjänst och kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.