Tjänsten är tillsatt

Driven analytiker till ett unikt företag i försäkringsbranschen


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring!

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än 250 000 båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar, katter och ett stort antal företag. Totalt är vi ca 130 engagerade medarbetare. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm och vi har filialkontor i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.


Vad innebär rollen?

Just nu växer vi så det knakar och behöver därför förstärka vårt produktområde bil med en duktig och driven analytiker som gillar utmaningar och som tänker utanför boxen. Vill du vara med på vår resa och göra skillnad?

Som analytiker på Svedea kommer du att jobba brett och nära kärnverksamheten. Du kommer att komma till en arbetsplats med engagerade kollegor där du jobbar tätt tillsammans med såväl din chef som med både försäljning, skador, it och marknad, och där möjligheten att göra skillnad är stor.

Du kommer att vara en del i att stärka analyskompetensen på Svedea och kommer att vara en viktig kugge i att både utveckla och prissätta produkter, följa upp affären, göra kundanalyser, jobba med prospektering mm. För att lyckas måste du vara nyfiken, driven, gilla att utmana och ha viljan att åstadkomma förändring.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning inom matematik och/eller statistik t.ex. civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Har du god programmeringsvana, i synnerhet inom SAS, ser vi det som mycket meriterande.

Som person söker vi dig som:

• är analytiskt lagd och tycker om att lösa problem, såväl stora som små
• tar egna initiativ, har en hög ansvarskänsla och gillar att vara en spindel i nätet
• drivs av att utveckla affärer och vill vara med att påverka och ta beslut
• kan kommunicera siffror på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift
• har lätt att samarbeta med andra
• har tidigare erfarenhet av att arbeta inom försäkringsbranschen
• har ett brett kunnande och intresse för bilar


Det här kan du förvänta dig av oss

Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen. Vi är ett härligt gäng som sitter i ljusa fräscha lokaler på Fleminggatan. I den här rollen kommer du få stora möjligheter att utvecklas och att utmana branschen. Energinivån i företaget är hög och företagskulturen mycket tydlig – på Svedea brinner alla för att ge kunder och partners det lilla extra, varje dag.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.