Tjänsten är tillsatt

Länsförsäkringar Skåne söker erfaren Säljare inom Företag Sak


Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.

Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.Vad innebär rollen?

Som Säljare inom Företag Sak kommer du att ansvara för våra kundrelationer på företagsmarknaden i Lund med omnejd. Ditt uppdrag är främst att stärka och utveckla vår befintliga affär men du ansvarar även för viss nyförsäljning. Ditt segment är medelstora till stora företag där förändringstakten är hög och behovet av rådgivning stort.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Lund men stor del av din tid kommer du att vara ute hos olika kunder. Teamet består av erfarna medarbetare inom både Företag och Liv och Pension. Engagemang, utveckling och samarbete präglar vår kultur.


Vem är du?

Du är en person som värdesätter långsiktiga relationer och fokuserar på kundens bästa. Du ser och tar ansvar för hela kundens behov och inger stort förtroende. Problemlösning är en av dina drivkrafter och du sätter stort pris på samarbete. Du är affärsmässig, beslutsför och strukturerad. Du arbetar fokuserat för att nå såväl egna som gemensamma mål.

Du har gedigen erfarenhet inom företagsförsäkring och försäljning gentemot stora företag och du har ett starkt nätverk i regionen.


Ytterligare upplysningar erhålles av Anna Enggren Johanson på Qsearch, tel 076-119 61 97