Tjänsten är tillsatt

Dina Försäkring AB söker personskadechef


Vi är elva försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi har kontor på ca 45 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Läs mer på www.dina.se


Dina Försäkringar fortsätter att växa! Nu söker vi en engagerad chef till våra sju
personskadereglerare som arbetar med trafikskadereglering i Stockholm. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och påverka din egen utveckling i våra fräscha lokaler på Skeppsbron, ett stenkast ifrån slottet i Gamla Stan.


Beskrivning av tjänsten

Som personskadechef arbetar Du tillsammans med dina medarbetare för att utveckla verksamheten. Du sitter i skadeledningen och rapporterar direkt till skadechefen för Dina Försäkring AB. I uppdraget ingår att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom gruppen och att målstyra mot nyckeltal.

Du är beredd att stödja arbetet i vissa komplexa ärendena och hjälpa till i handläggningen vid hög belastning av tex. domstols-/ombudsärenden, som gruppen hanterar i förekommande fall. Det är därför viktigt att Du har gedigen kunskap och erfarenhet av personskadereglering samt skadeståndsrätt. Inom personskadereglering hanteras som Du vet känsliga uppgifter, det blir därför din roll att säkerställa så att gruppens kvalitet och regelefterlevnad upprätthålls på ett systematiskt och effektivt sätt.


Kompetenser

Du är en person som har erfarenhet av ledarskap och förmåga att driva förändringsarbete. Du är modig, nyfiken och tycker om att jobba med ständiga förbättringar. Du utövar ett aktivt ledarskap och motiveras av att leda och utveckla dina medarbetare. Då både gruppen och bolaget är litet så samarbetar vi mycket med andra avdelningar. Det är därför viktigt att du är positivt lagd och har en god samarbetsförmåga.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27. Då vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 11/3. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.