Tjänsten är tillsatt

Utvecklare till Svedea


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring!
Svedea är ett specialistbolag inom försäkring. Vi erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. Vi fortsätter att växa och söker nu därför dig som vill bli en del av vårt utvecklingsteam!


Bli en del av vår IT-avdelning

Som systemutvecklare blir din huvuduppgift systemutveckling relaterat till vårt försäkringssystem Winsure, utvecklat i Progress OpenEdge. Rollen är bred och innebär såväl deltagande i utvecklingsprojekt som daglig förvaltning. Du kommer att få möjlighet att vara med i alla delar av utvecklingsarbetet, från kravarbete och utveckling till drift/förvaltning.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga utvecklare, men kommer också att samverka med användare och kravställare från verksamheten.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi ser helst att du har genomgått akademisk utbildning inom data-/systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet och att du vill lära dig Progress OpenEdge.

Som person gillar du utmaningar, triggas av problemlösning och har ett naturligt driv att söka kunskap och lära nytt. Du är strukturerad och noggrann och håller hög kvalitet i det du levererar. Eftersom Svedea är ett snabbt växande bolag där både arbetstempo och förändringstakt är hög är det viktigt att du är flexibel och ser möjligheter även då förutsättningarna ändras.

Försäkringssystemet är hjärtat i Svedea och det är därför viktigt att du har förståelse och intresse för den verksamhet som systemet ska stötta.


Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar på en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi har alla en sak gemensamt på Svedea och det är att vi brinner för det vi arbetar med, oavsett om det är motorcyklar, djur, försäkringsekonomi eller IT-processer. För rätt person erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka Svedeas varumärke.Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts snarast.

Vi sitter i toppmoderna lokaler högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus – bara vår takterass är en anledning att älska stället. Inklusive våra filialkontor i Hammarstrand, Växjö och Umeå är vi totalt drygt 140 medarbetare. I den här rekrytering har vi valt att samarbeta med Qsearch och vi hänvisar därför alla ansökningar hit.


Välkommen med din ansökan. Ansökningar behandlas löpande. Ytterligare upplysningar om tjänsten och processen erhålles av ansvarig rekryterare Lisa Robberts, lisa.robberts@qsearch.se eller 076-777 03 65.