Tjänsten är tillsatt

Produktägare till Affinity med erfarenhet inom rese- eller kortförsäkringar


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Nordens näst största försäkringskoncern. I Sverige är Moderna Försäkringar en utmanare på försäkringsmarknaden och erbjuder sakförsäkringar för företag och privatpersoner. De senaste åren har Moderna Försäkringar lanserat flertalet smarta försäkringslösningar på marknaden och med hjälp av ny teknik och digitala lösningar arbetar vi för att förändra den svenska sakförsäkringsmarknaden.


Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team som ansvarar för produktutvecklingen där du har huvudansvar för egna definierade produkter. Rollen innebär att utveckla nya produkter men också att förbättra, förädla och utveckla befintliga produkter. Affärsområdet befinner sig i en kraftig expansionsfas.

Som Produktägare kommer du att arbeta med hela produktutvecklingsprocessen från idéstadiet till att självständigt driva projektet i mål enligt tidsplanen.

Du kommer att vara hos kund en hel del för att bistå dina kollegor inom produktutveckling och få en bred förståelse av behov, problem och önskemål.

Närmaste chef arbetar på kontoret i Danmark vilket innebär att du reser dit emellanåt.


Utbildning/bakgrund

Det är meriterande med en akademisk examen, gärna inom juridik eller ekonomi.

Du har arbetat som Produktägare, Produktutvecklare eller Produktspecialist inom försäkringsbranschen i tre år eller mer. Du har drivit produktutvecklingsprojekt självständigt och det är viktigt att du arbetat med alla delar inom området. Du har erfarenhet från försäkringsbranschen inom rese- eller kortförsäkringar.

Du har erfarenhet av att driva projekt och uppdrag där olika intressenter är involverade som exempelvis IT, försäljning, marknad och analysfunktionen.

Du kan tydliggöra komplex information och är bra på att uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en gedigen erfarenhet av att skriva kravspecifikationer. Överlag är du strukturerad, metodisk, noggrann och administrativt stark.

Det är viktigt att du är nyfiken och observant på nya trender och infallsvinklar inom produktutvecklingsområdet, både nationellt och internationellt. Vidare har du god förmåga att tänka kreativt och fritt för att lyckas utveckla morgondagens produkter.

Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta i ett företag där det råder en stark utvecklingstakt och ett högt tempo. Har du arbetat partnernära är det meriterande.


Personliga egenskaper

Du är kundorienterad, affärsmässig och lösningsorienterad.

Du har en snabb uppfattningsförmåga och är analytisk.

Personlig mognad och en hög integritet är centralt.

Du är lyhörd och flexibel och har lätt för samarbeta med olika människor.

Du är ansvarsfull och prestigelös.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts, lisa.robberts@qserach.se eller tel: 076-777 03 65. Välkommen med din ansökan!