Tjänsten är tillsatt

Ledare till Skador


Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag. Vi har cirka 4 000 medarbetare i sex länder och är noterad på Oslo Börs. Företaget etablerades i Sverige 2006. Här erbjuder vi sakförsäkring, precis som i Norge, Danmark och Baltikum. Norge erbjuder även banktjänster, pension och sparande.

http://www.gjensidige.se


Tjänsten

Är du en erfaren ledare som brinner för att utveckla människor, team och processer? Är du nyfiken, kreativ och prestigelös? Har du jobbat några år i försäkringsbranschen, eller kanske någon liknande verksamhet? Då kan det vara dig vi söker!

Skadeavdelningen i Gjensidige består av ca 80 medarbetare inom såväl företag- som privatförsäkring, fördelat på våra kontor i Stockholm och Malmö. Till vår avdelning för Ansvar, Regress och Rättsskydd i Stockholm söker vi en ledare som tillsammans med gruppen ska ta vår leverans till nästa nivå.

Som ledare ansvarar du för att gruppen levererar i enlighet med våra mål för svarstider och kvalitet. Gjensidige är ett bolag i tillväxt och förändring, och du jobbar ständigt för att utveckla och förbättra processer, arbetssätt och leveranser. Du ansvarar för sju medarbetare som var och en är specialister, och ditt jobb är att använda kompetensen i gruppen så att ni blir bättre tillsammans. Du ingår också Skadeledningen där vi har ett gemensamt ansvar för att utveckla hela Gjensidiges skadeleverans.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha några års ledarerfarenhet. Du är engagerad och kommunikativ, prestigelös och orädd. Du gillar att vara en närvarande ledare. Du kan ställa tydliga krav, men du är också villig att själv kavla upp ärmarna. Du är helt enkelt sugen på att vara med och sätta Gjensidige på kartan.


Utöver det, tror vi att du har

- Akademisk utbildning
- Strategisk höjd
- Förmågan att tänka kvickt och fatta snabba beslut
- Otaliga timmars erfarenhet av Excel
- Humor

Om detta känns som du, erbjuder vi en utmanande tjänst med möjlighet att utvecklas inom en av Nordens starkaste försäkringskoncerner. Du har själv frihet att påverka din vardag och utvecklingen av dina arbetsuppgifter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm, och det kan förekomma resor i tjänsten, främst till våra kontor i Malmö, Oslo och Köpenhamn.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.