Tjänsten är tillsatt

Ekonomiassistent till Moderna FörsäkringarModerna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Arbetsuppgifter

Moderna Försäkringar behöver nu förstärka bemanningen på deras redovisningsavdelning för att kunna hantera alla nya flöden.  Arbetet innebär löpande bokföring, avstämningar, leverantörsreskontran och utbetalningar. Vidare så är du en driven användare av Excel och övriga MS Officeprogram.

Utbildning och bakgrund

Du är minst gymnasieekonom med ett eller ett par års erfarenhet inom redovisning.

Personliga egenskaper

Du trivs med ordning och reda och tycker det är viktigt att ständigt göra ditt absolut yttersta! För att vara rätt person på tjänsten är du positiv, flexibel, strukturerad och ansvarsfull. Du bör även trivas med ett högt tempo och ha lätt att under vissa perioder arbeta under press.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson, Qsearch Telnr: 070-4928998. Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.