Tjänsten är tillsatt

Rekryteringskonsult


Qsearch är ett rekryteringsföretag med kvalité som ledstjärna. Vi arbetar inom Försäkring, Bank och Finans. Inom Försäkring är vi störst i Sverige med ett unikt kunnande och nätverk.

Vi är certifierade inom SHL och Assessio. Våra processer är mycket gedigna, hela tiden med fokus på att våra uppdragsgivare skall få bästa tänkbara underlag inför en kommande anställning


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som idag arbetar som konsult på ett rekryteringsföretag som känner suget att jobba i ett bolag som är ytterst framgångsrika inom sin nisch.

I rollen ingår att hjälpa våra uppdragsgivare att finna de bästa tänkbara medarbetarna. I rollen ingår även att självständigt sälja in nya uppdrag hos befintliga och nya uppdragsgivare.

Har du erfarenhet av att genomföra arbetspsykologiska tester och djupintervjuer blir även det en del av din vardag.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Nybrokajen med vattnet utanför våra fönster.


Utbildning/bakgrund

Du har en akadmisk examen i botten, gärna med beteendevetenskaplig inriktning. Dessutom har du ett antal års erfarenhet från rollen som rekryteringskonsult med mycket goda vitsord.


Personliga egenskaper

Du är målinriktad och drivande. Du levererar i tid och gillar ett högt tempo. Du måste dela vår syn på kvalité och hur gedigna processer genomförs. Du har en positiv grundinställning och en stor portion humor.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 070 - 772 77 11.