Tjänsten är tillsatt

Qsearch söker Researcher


Vi är ett väl etablerat rekryteringsföretag i den finansiella sektorn. Sedan 2006 rekryterar vi ledare och specialister i bank/finans och försäkring.

Vi är måna om att skapa långsiktiga och givande relationer med både uppdragsgivare och kandidater.

För att lyckas tycker vi att det är viktigt att vi kan så mycket som möjligt om de verksamheter vi rekryterar till varför våra konsulter själva har arbetat i ledande positioner i finanssektorn.

Genom vår unika kompetens förstår vi kundens behov och förutsättningar och kan därmed tillföra ett stort mervärde till våra uppdragsgivare.

Vårt erbjudande spänner över ett flertal olika rekryteringstjänster, både search och annonsuppdrag men även second opinion osv.

Under åren har vi byggt en både bred och omfattande kandidatbank liksom ett värdefullt nätverk bestående av specialister och ledare i den finansiella sektorn.


Arbetsuppgifter

Som Researcher arbetar du aktivt med våra searchuppdrag. Du kartlägger branscher och företag samt inhämtar fakta rörande potentiella kandidater.

Du genomför djupgående kartläggningar och telefonavstämningar för att hitta lämpliga kandidater till våra uppdrag. Likaså sköter du administrationen i uppdragen. Exempel på administrativa uppgifter är att skriva kandidatprofiler, annonser, sköta kontakten med kandidater och att uppdatera kandidatsystemet.

Du får stimulerande uppgifter och hos oss ges du möjligheten att lära dig rekrytering från grunden. Du kommer att få delta i intervjuer med kandidater och vid kundmöten.


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av Researcharbete, har ett starkt intresse av näringslivet och är sugen på att lära dig mer och utvecklas.

Du har relevant akademisk examen.


Personliga egenskaper

Du har god analytisk förmåga, driver dig själv och har lätt för att uttrycka dig och skapa relationer.

Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande.

Vi ser gärna att du är en skicklig skribent och van vid att använda dig av sociala medier och digitala kanaler.

Tjänsten är heltid och vi sitter i moderna lokaler precis bredvid Mood gallerian.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 070-7727711