Tjänsten är tillsatt

Produkt- och underwritingchef AO Privat


Gjensidige är Norges största och ett av nordens allra största och äldsta försäkringsbolag. Du får förmånen att delta i vidareutvecklingen av Gjensidiges försäkringsportfölj i Sverige. Det gör du i det lilla bolaget som har den stora koncernens trygghet i ryggen. Hos oss kommer du att uppleva en stor frihet under eget ansvar med korta beslutsvägar som kännetecken. Vi arbetar i en platt organisation som präglas av engagemang och ansvarstagande. Vi är beslutsamma i ambitionen att nå våra mål och goda insatser belönas.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för produkt- och underwritingenheten inom det svenska privatförsäkringsområdet. Produktutbudet som riktar sig till privata konsumenter innefattar bland annat bil-, MC-, barn-, villa- och hemförsäkringar.

Tjänsten är en central roll inom privatenheten, ingående i ledningsgruppen, och innebär täta kontakter med övriga avdelningar inom verksamheten. Arbetet innefattar bland annat;

• utveckling av befintliga och nya produkter/riskurval/tariffer
• ansvar för att produktvillkor följer gällande lagar och regler i samråd med aktuarieenheten ansvara för korrekt prissättning av produkter
• ansvar för att underwritingpolicyn efterlevs i verksamheten
• deltagande i försäljningsprocessen mot samarbetspartners
• personalansvar för idag tre medarbetare inom produktavdelningen

Tjänsten rapporterar direkt till affärsområdeschefen


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har ca 5-10 års erfarenhet av att arbeta med produktutveckling inom ett sakförsäkringsbolag. Du är analytisk samtidigt som du har förmågan att förklara komplexa sammanhang på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Du känner dig hemma i olika IT-lösningar så som försäkringssystem, datawarehouses och Excel.


Personliga egenskaper

Som person är du drivande och initiativrik. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och kan ge utvecklande feedback till både medarbetare och kollegor. Vi ställer också höga krav på förmågan att samarbeta och kunna ge och ta i olika diskussioner.
Utmaningar och krävande arbetsuppgifter ser du som en naturlig del av din arbetsdag. Naturligtvis tycker du det är roligt att arbeta och är engagerad i det du gör.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 070 - 4928998