Tjänsten är tillsatt

Säljare / Skadereglerare för Väst- och Sydsverige


Atlantica är sedan många år störst på båtförsäkringsmarknaden räknat i premievolym. Bolaget står för tradition, kunskap, och snabb hjälp när det verkligen behövs. Atlantica ingår i Moderna Försäkringar och har kontor i Stockholm och Göteborg.
Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande och erbjuder de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. Moderna Försäkringar ägs av TrygVesta som är Nordens näst största sakförsäkringskoncern. I Moderna Försäkringar ingår bland annat Atlantica och Bilsport & MC.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är delad mellan försäljning och skadereglering. Från maj till och med september ingår du i en grupp bestående av 3 skadereglerare i Göteborg som ansvarar för skaderegleringen i Väst- och Sydsverige. Från oktober till och med april ansvarar du för att försäljningen via våra ombud i regionen fungerar väl. Ombuden är båthandlare i regionen och din uppgift är att skapa och upprätthålla en mycket god relation till dessa samt att coacha dem i deras försäljning av Atlanticas båtförsäkringar. En del administration kommer även att ingå i säljtjänsten då du kommer ta stor del i bla Atlanticas mässgenomförande på Svenska mässan. Då du är den ende som är stationerad i Göteborg som arbetar dagligen mot ombuden är detta en nyckelposition inom Atlantica.

Vi sitter i moderna lokaler på Rosenlundsplatsen i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid och kommer att innebära en del resor.


Utbildning/bakgrund

Vi ser all form av erfarenhet från båtbranschen som positiv och värdesätter särskilt ett väl utvecklat kontaktnät i båtbranschen i regionen.
För att lyckas i tjänsten har du en god teknisk kunskap om fritidsbåtar och är genuint intresserad av båtliv. Du har god datorvana.


Personliga egenskaper

Du är överlag en smidig människa som visar respekt och har lätt att samarbeta. Du är social till naturen, resultatorienterad och tycker om att göra affärer. Du gillar utmaningar och har lätt för att sälja in dig själv och ditt budskap. Du har förmågan att arbeta ihärdigt och effektivt även i motgång och under press. Du har en utpräglad servicekänsla och ett stort eget driv för att lösa problem.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson, på Qsearch, tel 070-492 89 98.