Tjänsten är tillsatt

Ansvarig Gruppliv


Gjensidige är Norges största och ett av nordens allra största och äldsta försäkringsbolag. Du får förmånen att delta i vidareutvecklingen av Gjensidiges försäkringsportfölj i Sverige. Det gör du i det lilla bolaget som har den stora koncernens trygghet i ryggen. Hos oss kommer du att uppleva en stor frihet under eget ansvar med korta beslutsvägar som kännetecken. Vi arbetar i en platt organisation som präglas av engagemang och ansvarstagande. Vi är beslutsamma i ambitionen att nå våra mål och goda insatser belönas.


Arbetsuppgifter

Rollen innebär att från start bygga upp Gjensidiges Grupplivverksamhet i Sverige. Det innebär bland annat att utarbeta ett attraktivt produktsortiment och tariffer som är bra för både bolag och kund. Du kommer att ha nära kontakter med marknaden.

Det finns en stor självständighet i rollen, ett stort tekniskt kunnande i Norge, som kommer att kunna bistå dig när så krävs.


Utbildning/bakgrund

Akademisk utbildning är meriterande, dock ej ett krav. Du har en senior profil och en gedigen erfarenhet från rubricerat område. Produktkunskap och en känsla för premiesättning är en förutsättning. Ett bra nätverk är meriterande.


Personliga egenskaper

* affärsmässig
* kreativ
* driven
* förtroendeingivande
* självständig/handlingskraftig
* engagerad
* lyhörd och smidig


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 070 - 772 77 11.