Tjänsten är tillsatt

Akademikerådgivning söker tre rådgivare


AkademikerRådgivning är en ny aktör som gärna tar rollen som bollplank och vägledare för Sveriges akademikers långsiktiga ekonomi. Vi arbetar ihop med olika akademikerförbund och erbjuder deras medlemmar förmånliga rådgivningstjänster inom pension, försäkring, fond, kapitalförvaltning och juridik. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu två rådgivare till kontoret på Brahegatan.


Arbetsuppgifter

Våra medlemmar är både pålästa och intresserade av sin privata ekonomi, vilket ställer höga krav på vår rådgivning. AkademikerRådgivning vill gärna tillsammans med dig överträffa deras högt ställda förväntningar. För att bli framgångsrik krävs att du har dokumenterad erfarenhet av försäkrings- och finansiell rådgivning. Arbetet är självständigt och du förväntas utveckla och finna helhetslösningar utifrån varje medlems unika behov. Tjänsten innebär proaktivt försäljningsarbete, försäljning på inkommande samtal och förvaltaransvar. Då vi arbetar på uppdrag av sex Saco-förbund har vi en utmärkt relation och tillgång till kundunderlag.


Utbildning/bakgrund

Du har livdiplom eller motsvarande, och får gärna vara diplomerad försäkringsförmedlare. Vi tror att du idag arbetar som förmedlare eller rådgivare inom bank eller försäkring och ser detta som ett steg framåt i karriären.

Erfarenhet av placering i försäkring såsom strukturerade produkter är en fördel.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en duktig säljare och har lätt att få kontakt med andra människor. Du är en förtroendeingivande person och tycker om att hjälpa människor att hitta bra lösningar för deras privatekonomi. Vidare är du flexibel och anpassar dig lätt till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du är dessutom effektiv och tycker om att arbeta hårt för att nå dina mål.

Eftersom AkademikerRådgivning befinner sig i en expansiv fas som ett växande företag på marknaden kommer arbetet att innebära mycket eget ansvar. Du har även stor möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling. Kontoret är beläget på Brahegatan, på Östermalm, med närhet till bra kommunikationer.
Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 070-4928998.