Tjänsten är tillsatt

Ekonomiassistent till Försäkringsbolag - Affärsområde Företag


Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se


Arbetsuppgifter

Moderna Försäkringar behöver nu förstärka bemanningen på Affärsområde Företag för att kunna hantera alla nya flöden. Ditt arbete innebär att ansvara för leverantörsreskontra, stämma av och följa upp flöden av premier och skadeutbetalningar, hantera balanser på skadesidan för våra leasingkontrakt se till att underlag för transaktioner är korrekta samt vara kontaktperson gentemot ekonomiavdelningen. Du är en driven användare av Excel och övriga MS Officeprogram. Med tiden är förhoppningen att du blir den som har bäst kunskap/kontroll på våra produktkonton och att du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och ansvarsområden inom försäkring.


Utbildning och bakgrund

Du har lägst gymnasieekonomutbildning och väl dokumenterad erfarenhet av självständigt arbete som är relevant för tjänsten.


Personliga egenskaper

Du trivs med ordning och reda och tycker det är viktigt att ständigt göra ditt absolut yttersta! För att vara rätt person på tjänsten är du positiv, flexibel, strukturerad, ansvarsfull och tycker om att jobba med siffror. Du bör även trivas med ett högt tempo och ha lätt att under vissa perioder arbeta under press.

Vi arbetar i fräscha kontorslokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.


Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson, Qsearch Telnr: 070-4928998. Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.