Tjänsten är tillsatt

PPA söker två kvalificerade rådgivare


PPA erbjuder kvalificerad och analysdriven finansiell rådgivning till privatpersoner, medlemmar i organisationer och småföretagare. Bolagets målsättning är att vara det självklara valet för kunder med höga krav på sin finansiella rådgivare.

Genom Söderberg & Partners har man tillgång till Nordens största oberoende analysavdelning och rådgivningen baseras på deras unika analys.

PPA ägs av SalusAnsvar och Söderberg & Partners och har av Finansinspektionen tillstånd om att driva både värdepappersverksamhet och försäkringsförmedling.

Bolaget har egna kontor på 6 orter och huvudkontoret är beläget på Regeringsgatan i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.ppa.nu.


Arbetsuppgifter

Rådgivning avseende finansiella produkter och tjänster till privatpersoner och företag.

I arbetsuppgifterna ingår förutom att sköta sin egen kundbas och vårda befintliga kunder också att rekrytera nya kunder till PPA.

Rådgivningen innefattar både nya kunder och befintliga kunder. Delta i byggandet av en långsiktig verksamhet och ha ansvar för egen kundstock.


Utbildning/bakgrund

Du ska ha en relevant akademisk examen. Ett krav är att du är diplomerad rådgivare inom Livförsäkring och har licens enligt Swedsec.

Det är bra om du har erfarenhet från säljarbete. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med rådgivning avseende finansiella produkter och tjänster.


Personliga egenskaper

För rollen som rådgivare krävs det att du är säljande och gärna har viss entreprenörsanda. Det är viktigt att du trivs i en aktivitets- och målstyrd miljö.

Samtidigt är det ett krav att du har stark drivkraft och agerar självständigt.

Du ska tycka om att ha mycket kontakt med människor i ditt dagliga arbete och ha en utpräglad servicekänsla, liksom ett gott omdöme.

En förutsättning är att du snabbt kan ta till dig ny information och har lätt för att läsa in dig på fakta om till exempel produkter och tjänster. Du ska vara omsorgsfull i ditt arbete med kunder och ha ambitionen att bygga långsiktiga relationer.Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766 eller Karin Nilsson på Qsearch, tel 070-4928998.