Tjänsten är tillsatt

Inter Hannover söker Accountant till flygavdelningen


Hannover Re är världens fjärde största återförsäkringsbolag med en premievolym på drygt 10 miljarder euro. Bolaget har ca 2000 anställda med kontor i 20 länder världen över. På kontoret i Stockholm arbetar 80 personer som bedriver åtförsäkrings- och direktförsäkringsverksamhet inom såväl sakföräkring som livförsäkring. Direktförsäkringen tecknas av det helägda dotterbolaget Inter Hannover som på Stockholmskontoret innefattar Marin- och Flygföräkring som två viktiga områden och som har under åren blivit ett välkänt försäkringsbolag inom dessa områden.

För mer information: http://www.inter-hannover.se/business/aviation/index.html


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak bokning av premie-och skadeunderlag efter avstämning mot kontraktsvillkor, in- och utbetalningar samt kravhantering. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där löpande kontakter med utländska försäkringsbolag och mäklare ingår i det dagliga arbetet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Arbetstid 100 %


Utbildning/bakgrund

Goda språkkunskaper i engelska är ett krav.

Inter Hannover arbetar i stordator- och Windows XP miljö och förutsätter att du har vana vid att arbeta med Word och Excel. Du ska även ha en 3-årig gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom försäkringsbranschen är det meriterande.


Personliga egenskaper

Du arbetar självständigt med stort eget ansvar och ingår i en teamorganisation där din initiativförmåga och drivkraft värderas högt.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 0707-72 77 11.