Tjänsten är tillsatt

Chubb Försäkringar söker Underwriter Finansiella Risker


Chubb Försäkringar är en filial till Chubb Insurance Company of Europe SE (London) och en del av Chubb Corporation, som grundades i USA 1882 och är noterat på NYSE. Chubb är ett av världens ledande försäkringsbolag med hög finansiell rating (AA) och som 2009 omsatte 2.2 miljarder USD.

I Sverige erbjuder Chubb företagsförsäkringar inom Egendom, Ansvar och Finansiella Risker och strävar efter förstklassig service, kvalité och specialistkunnande inom både riskbedömning (underwriting) och skadehantering.

Kontoret i Stockholm har cirka 20 anställda och är centralt beläget vid Stureplan.


Arbetsuppgifter

Arbeta som Underwriter för Finansiella risker. Arbetsuppgifterna inkluderar bedömning, förnyelse och prissättning av risk och kontakter med mäklare och kunder både för bibehållande av existerande relationer och deltagande i marknadsaktiviteter. Marknaden utgörs till största delen av Sverige men det finns kunder/risker även i Finland & Baltikum. Arbetet medför resor i tjänsten, främst i Sverige men det kan även förekomma resor utomlands.


Utbildning/bakgrund

God utbildningsbakgrund, gärna en akademisk examen. Mycket goda kunskaper i engelska är nödvändigt eftersom detta är arbetsspråk. Du har några års erfarenhet av Financial Lines underwriting, eller några års erfarenhet av att arbeta som Underwriter eller mäklare inom andra områden, och då företrädesvis casualty.


Personliga egenskaper

Du är prestigelös och ödmjuk samt intresserad av att lära dig nya saker och att utvecklas inom ditt yrkesområde. Noggrannhet och goda admininistrativa kunskaper är en klar fördel.


Ytterligare upplysningar erhålles av Per Dymér på Qsearch, tel 070 278 76 68.