Tjänsten är tillsatt

Danske Bank söker Koncernansvarig till Midmarket


Danske Bank är en av Nordens största finanskoncerner. I Sverige består vi av 16 provinsbanker med gemensamma specialistenheter och administrativa enheter. Våra kunder möts av ett tydligt lokalt engagemang, korta beslutsvägar och ett flexibelt nytänkande i vissa bankprodukter. Vi har kraften att tänka nytt och vi gör det gärna tillsammans med dig som lockas av utmaningar och som har den kapacitet, handlingskraft och det inre driv som krävs. Är du den vi söker kan vi lova en mycket utvecklande framtid.


Arbetsuppgifter

Att förvalta och bearbeta befintliga kunder och prospekts inom segmentet medelstora företag och koncerner som omsätter mer än 500 MSEK.

Ansvar för utveckling av bankens hela affärsrelation med Midmarketkunder.

Tjänsten omfattar förutom bearbetning av befintliga kunder även nykundsbearbetning tillsammans med kundansvariga på kontoren inom Region Norr.

Som koncernansvarig Midmarket arbetar man tillsammans med fyra kollegor på Finanscenter Norr med kontor på Norrmalmstorg.


Utbildning/bakgrund

Du ska ha gedigen kunskap om finansiella marknader och de produkter och tjänster bankerna idag erbjuder.

Du ska ha erfarenhet av arbete inom finansiering i bank, annat finansiellt företag eller som t. ex CFO eller ekonomichef.

Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning.

Det är bra om du tidigare har arbetat målinriktat i en drivande roll med medelstora företag.


Personliga egenskaper

Du ska kunna organisera och planera aktiviteter liksom sätta upp tidsramar och följa upp planer.

Du ska kunna analysera frågor och bryta ner dem i sina beståndsdelar. Göra systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information.

En förutsättning är att du förstår och kan tillämpa affärsmässiga och företagsekonomiska principer. Fokusera på kostnader, vinst, marknader, nya affärsmöjligheter.

Det är viktigt att du visar på engagemang och är resultatfokuserad.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.